Botjes

Hier onder de lijst met beschikbare botjes:Wat is een botje?

Botje is de afkorting van “Robotje”. Deze robot helpt je bij het beheren van jouw room en kun je 100% vertrouwen. Je botje luistert ook naar bepaalde commando’s die je typt, en kun je volledig naar eigen wensen instellen.

Wat kan mijn botje allemaal?

Om te kijken wat je botje kan typ je /bs help.

Kan ik ook een tweede botje van ChattersWorld in mijn room krijgen?

Nee, dit is niet mogelijk.

Hoe kan ik mijn botje laten kicken bij scheldwoorden?

Als je wilt dat jouw botje kickt als iemand een bepaald woord zegt moet je de volgende commando’s typen:
/msg botserv kick #roomnaam badwords on ttb
ttb is het aantal keren dat een gebruiker gekicked kan worden voordat deze gebanned wordt. Geef geen ttb op om het ban system uit te schakelen als deze kicker geactiveerd is. Daarna kun je alle woorden zelf toevoegen, dit doe je op de volgende manier:
/msg botserv badwords #roomnaam add woord
Om alle ingevoerde woorden te zien typ je /msg botserv badwords #roomnaam list, en om woorden weer te verwijderen gebruik je /msg botserv badwords #roomnaam del woord.

LET OP: iemand met een rood/roze bolletje (@) wordt niet gekickt als hij een woord gebruikt die op de badwords voorkomt.

Waarom is mijn botje niet altijd in mijn room?

Een botje verlaat de chatroom automatisch wanneer de laatste chatter weg is, omdat hij dan toch geen nut meer heeft. Zodra er weer iemand de chatroom binnen komt zal het botje weer terug in de room komen.

Hoe zet/verwijder/verander ik het botje in mijn chatroom?

Om een botje in je chatroom je laten komen, moet je eerst weten welke bots er beschikbaar zijn. Hiervoor typ je /msg botserv botlist. Vervolgens kun je een botje in je room zetten, of een oud botje veranderen door /msg botserv assign #roomnaam botnaam te typen.
Als je geen botje in je room wilt hebben, gebruik je /msg botserv unassign #roomnaam.